Защо да изберете нас?


КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР

Ние сме коректен партньор – с годините сме доказали и защитили репутацията си на лоялен партньор, работещ с опит, професионализъм и желание с единсвената цел да удовлетвори напълно желанието на клиента.


 ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Продукцията ни отговаря на всички изисквания на стандартите и клиентите, защото сме екип с дългогодишен опит в сферата на строителството, мотивиран и с нужната квалификация да свърши работата професионално и в срок.


ПОСТОЯННО РАЗВИТИЕ

Стремим се непрекъснато да подобряваме работния процес и крайният резултат от него. Провеждаме ефективен контол на всички етапи на производсвения процес.

Кои сме ние?

Фирмата ни е създадена в началото на 2003г. и е правоприемник на бившия Домостроителен комбинат. Разположена е на площ от 5000 кв.м. и е специализирана в производството на стоманобетонови и метални изделия - гаражи, оградни пана, фундаменти, шахти, канални корита, колони, греди, преградни стени и най-различни стоманобетонови елементи по индивидуална поръчка, врати (отваряеми и плъзгащи), парапети, решетки, арматурни мрежи и заготовки. Продуктите ни имат редица предимства – стабилност, сигурност и многофункционалност, пожароустойчивост, добър естетичен вид, несравнимо нисък разход за поддръжка, устойчивост и дълготрайност, здравина, изгодно съотношение цена – услуга, висока ефективност, дълъг експлоатационен живот. Предлагаме богата гама от алтернативни решения с високо качество.

Next Previous Референции

Високият професионализъм и дългогодишен опит на екипа ни гарантира качествено изпълнение и надеждна доставка и монтаж на всяко едно изделие от вашия проект.

Клиенти / Партньори / Сертификати

Client
Client
Client
Client
Client
Client